lørdag 6. februar 2010

Har hat besøk av Victoria og Marco

I dag er valpene 8 uker .. Dem er veldig to bestemte gutter . Når dem er våkne, vill dem ikke vere i valpegrinden ..  Mye bedre å vere utenfor og leke med dem andre her.. Men dem har ikke helt skjønt ikke alle liker dem.. Tobi er ikke så veldig glad i dem .. Så han rømmer ut eller i ett bur.. Å dem elsker å irretere han .. Dem andre går det bedre med dem leker å kose med dem .. Men jeg synes han jeg passer her Aludi`s Feliu, King er veldig flink med dem han koser og leker med hele tiden..  Når dem blir trøtte av all leken . Går dem å legger seg i vert sitt bur her, for i valpe grinden er det ikke noe kuult å vere nå..

I går hadde vi besøk av Victoria og Marco  det var artig .. Han gikk veldig godt sammen med alle hundene .. Å han likte valpene å koset med dem.. Vi tok noen bilder med valpene sammen med sine foreldre . Bildene ble ikke så bra av dem, fordi Marco syntes ikke det var noe kjekt å bli tatt bilde av. Men vi fikk tatt noe som kan brukers .. Valpene fikk å klippet sine negler. Takk Victoria for den hjelpen .. Kjekt å få litt hjelp til det, når jeg ikke får til å gjøre det selv..

 Hode bilde av Gandi.Gandi står   

     Zhomito`s Gandi.. Han er ikke så flink med å stille seg opp .. Litt motvillig enn sin bror..

      Hode bilde Gilligan Gilligan 8 uker                           

                                             Zhomito`s Gilligan

IMG_6911

Her Marco og Diva sammen med valpene . To fine foreldre dem har …

valpene sammen med sin pappa Marco..

Lyngtunet`s Galahad sammen med sine to sønner..

Jeg er veidig fornøyd med denne kombinsajonen.. Han har preget valpene etter seg .. Han har gitt dem gode haker og bitt . Noe som jeg er velidg glad for..

3 kommentarer:

 1. Kjempefine valper Elisabeth , jeg har aldri sett så mye på de som er svarte , men synes begge disse var veldig fine :):)gratulerer så mye med disse skjønne valper :):)

  SvarSlett
 2. Så herlige bilder av hele "familien" Nydelig det av Marco og valpene og av mor og far. Valpene er virkelig skjønne og jeg syntes de er veldig flinke til å stå:)
  Lykke til med salg til rette familier.
  Klem Bente

  SvarSlett
 3. Det er to veldig pene valper dette, som du kan være stolt av. Artig at Marco har fått to sorte sønner :-) Lykke til videre med de to - håper de får gode hjem snart. Her har lille Julian, eller Linus som han skal hete, vært ute i dag. Han var ikke mye redd.

  SvarSlett